Vackert kort med kuvert - Katt framför spegeln (Fraktfritt)

  • 59 kr

Helt fantastiskt gratulationskort med 3D motiv. "Jag är inte kokett , jag är kokatt!" Här står en förtjusande misse framför spegeln för att få till looken.

Helt fantastiskt gratulationskort med 3D motiv. "Jag är inte kokett , jag är kokatt!" Här står en förtjusande misse framför spegeln för att få till sin allra klösigaste look..

Kortet är figurskuret efter den tjusiga katten och hennes spegel. Det är alltså inte ett helt rektangulärt kort utan figurformat. Det här är ett tjusigt litet kort där flera detaljer är guldpläterade med utstående detaljer.

Kortet är vikt och inuti är kortet vitt och det finns ingen text. Det gör att du kan använda kortet vid många olika tillfällen så som för att fira en födelsedag, dop eller annat festligt tillfälle. Du väljer själv vad du vill skriva i kortet.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee