Vackert kort med kuvert - Katter på dans (Fraktfritt)

  • 59 kr

Helt fantastiskt gratulationskort med 3D motiv. De här ljuvliga katterna för sin svans i dans! I bakgrunden sitter en sötnos som väntar på att bli uppbjuden.

Helt fantastiskt gratulationskort med 3D motiv. De här ljuvliga katterna för sin svans i dans! I bakgrunden sitter en sötnos som väntar på att bli uppbjuden... 

Motivet är uppbyggt lager på lager så effekten blir att man bara väntar på att de små katterna ska hoppa ut ur kortet. Kortet är inte rektangulärt utan figurskuret efter den gyllene ramen som löper längs kortets kant. Vackra harmoniska retrofärger. 

Texten över dansgolvet lyder "Best Wishes"

Kortet är vikt och inuti är kortet vitt och det finns ingen text. Det gör att du kan använda kortet vid många olika tillfällen så som för att fira en födelsedag, dop eller annat festligt tillfälle. Du väljer själv vad du vill skriva i kortet.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee