Vackert kort med kuvert - Det röda skrinet (Fraktfritt)

  • 49 kr

Helt fantastiskt gratulationskort med den lilla kistan som öppnas av mottagaren och i vilken du skriver din hälsning. Kortet är figurskuret efter skrinets form.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Helt fantastiskt gratulationskort med den lilla kistan som öppnas av mottagaren och i vilken du skriver din hälsning.

Kortet är figurskuret efter formen på det vackra skrinet. Det är alltså inte ett helt rektangulärt kort utan figurformat. 

Kortet är vikt och inuti finns ingen text. Det gör att du kan använda kortet vid många olika tillfällen så som för att fira en födelsedag, dop eller annat festligt tillfälle. Du väljer själv vad du vill skriva i kortet.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee