Litet kort med kuvert - Pelle Kanin (Fraktfritt)

  • 19 kr

Nätt litet kort med Pelle Kanin. Tänk att Pelle alltid är så fint och högtidligt klädd i sin blåa lilla rock. Du kan lita på att han framför din hälsning. Kort

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Nätt litet kort med Pelle Kanin. Tänk att Pelle alltid är så fint och högtidligt klädd i sin blåa lilla rock. Du kan lita på att han framför din hälsning med allra största värdighet. Kortet är i mindre format och passar fint i blomsterbuketten eller på en present.

Storlek 8,5 x 6 cm

Dubbelt litet kort med blank insida. Vitt kuvert medföljer.

Av Beatrix Potter

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee