Litet kort med kuvert - Djurens grattulationer (Fraktfritt)

  • 24 kr

Underbara små kort där alla djuren har med sig ett paket till kalaset. Kortet är fullt av detaljer med guldfolie vilket gör det till ett extra exklusivt kort. K

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Underbara små kort där alla djuren har med sig ett paket till kalaset. Kortet är fullt av detaljer med guldfolie vilket gör det till ett extra exklusivt kort. Kortet är i mindre format och passar fint i blomsterbuketten eller på en present.

Storlek 9,5 x 7 cm

Dubbelt litet kort. Vitt kuvert medföljer.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee