Vackert kort med kuvert - Svalor med brev (Fraktfritt)

  • 59 kr

Vackert gratulationskort med 3D motiv. Underbart kort med vintagekänsla. En svala bjuder den andra ett brev, omgiven av blommor i gyllene ram.

Vackert gratulationskort med 3D motiv. Underbart kort med vintagekänsla. En svala bjuder den andra ett brev, omgiven av blommor i gyllene ram. Romantiskt och drömskt!

Motivet är uppbyggt lager på lager så effekten blir att man tittar in på det lilla landskapet som i ett litet enklare tittskåp. Vackra harmoniska retrofärger med detaljer som är guldpläterade. Kortet är klippt med en vacker vågig kant runt om vilket gör att det känns extra exklusivt

Kortet är vikt och inuti är kortet vitt och det finns ingen text. Det gör att du kan använda kortet vid många olika tillfällen så som för att fira en födelsedag, dop eller annat festligt tillfälle. Du väljer själv vad du vill skriva i kortet.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee