Vackert kort med kuvert - Blomsterkorg (Fraktfritt)

  • 59 kr

Vackert gratulationskort med 3D motiv. Här är en ljuvlig korg fylld utav blommor i alla dess former. Säg det med blommor och inte med ord...

Vackert gratulationskort med 3D motiv. Här är en ljuvlig korg fylld utav blommor i alla dess former. Säg det med blommor och inte med ord... Några små fjärilar följer också med.

Motivet är uppbyggt lager på lager så effekten blir att blommorna och fjärilarna är på väg ut från kortet. Vackra harmoniska retrofärger. 

På blommorna finns lite glitter som gör kortet extra festligt och vackert.

Kortet är vikt och inuti är kortet vitt och det finns ingen text. Det gör att du kan använda kortet vid många olika tillfällen så som för att fira en födelsedag, dop eller annat festligt tillfälle. Du väljer själv vad du vill skriva i kortet.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee