Vackert kort med kuvert - Ballerinan Katt (Fraktfritt)

  • 59 kr

Helt fantastiskt gratulationskort med 3D motiv. Nu är det dags för den vackra katten Ballerina att uppträda på scenen. Ridån går upp!

Helt fantastiskt gratulationskort med 3D motiv. Nu är det dags för den vackra katten Ballerina att uppträda på scenen. Ridån går upp och föreställningen kan börja.

Motivet är uppbyggt lager på lager så effekten blir att man tittar in på det lilla landskapet som i ett litet enklare tittskåp. Vackra harmoniska retrofärger. 

Kortet är vikt och inuti är kortet vitt och det finns ingen text. Det gör att du kan använda kortet vid många olika tillfällen så som för att fira en födelsedag, dop eller annat festligt tillfälle. Du väljer själv vad du vill skriva i kortet.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee