Utvikbart kort med katter - Fjädrar (Fraktfritt)

  • 49 kr

Fint kort med två söta katter som tittar fram mot mottagaren. Kortet är konturskuret som ett bokmärke. Kortet är även utvikbart och kan stå för sig själv.

Dela

Fint kort med två söta katter som tittar fram mot mottagaren. Kortet är konturskuret som ett bokmärke. Kortet är även utvikbart vilket innebär att du drar fram delen med fjädrarna och kortet kan då stå för sig själv på bordet. Sen skriver du din hälsning på baksidan av kortet . Alla de extra detaljerna gör det exklusivt, arbetat och lyxigt.

Det finns ingen text på kortet vilket gör att du kan använda kortet vid många olika tillfällen så som för att fira en födelsedag, dop eller annat festligt tillfälle. Du väljer själv vad du vill skriva.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee