Utvikbart kort med kuvert - Ute på hal is tillsammans (Fraktfritt)

  • 59 kr

Här viker du upp kortet så att en härlig 3D-effekt uppstår. Ett vackert och speciellt kort med vintagekänsla och ett äldre motiv.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här viker du upp kortet så att en härlig 3D-effekt uppstår. Ett vackert och speciellt kort med vintagekänsla och ett äldre motiv. En fin hälsning att skicka till någon.

Kortet har en blank baksida där du kan skiva din hälsning. 

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee