Pusselkort (30 bitar) & Gratulationskort - Lama

49 kr

Tänk vad gärna man vill hitta ett gratulationskort som är både lite speciellt, roligt och fint. Vad sägs om ett pusselkort? Både kort och present på samma gång! Det är lämpligt från 3 år och innehåller ett separat mindre kort där man kan skriva sin hälsning. Levereras med ett vitt kuvert.

Här är det en fin lama som bär med sig paketen till kalaset! På kortet står det Happy Birthday.

Pusselt har 30 bitar.

Storlek: 165 x 165 mm

Från Rachel Ellen Designs

______________________________________________

Rachel Ellen Designs tillverkar gratulationskort, brevpapper och fina klistermärken i en viktoriansk kvarnbyggnad i Nottingham, England. Företaget grundades 1997 när Rachel avslutade sin karriär som professionell balettdansör och började handmåla kort vid köksbordet i lägenheten i London.

Intresset i Rachels unika produkter växte snart och hon flyttade tillbaka till sin hemstad Nottingham där med hjälp av sina föräldrar och make Justin (som också var en professionell balettdansös som hon träffade när hon spelade i Phantom of the Opera) -byggde ut företaget mer och mer.

21 år senare sysselsätter företaget nästan 30 personer och har vunnit en mängd priser genom åren. Rachels charmiga handmålade stil är omedelbart igenkännlig och hennes kreativitet tillsammans med hennes detaljrikedom och kvalitetskänsla har varit viktiga faktorer för att göra företaget till det det är idag.