Pusselkort (30 bitar) & Gratulationskort - Sjöjungfru

  • 49 kr

Ibland vill man bara köpa något litet och tänk då om man kan hitta en fin present som också är ett gratulationskort! Det blir en överraskning som är både lite s

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ibland vill man bara köpa något litet och tänk då om man kan hitta en fin present som också är ett gratulationskort! Det blir en överraskning som är både lite speciell, rolig och fin. Här finns något som kallas för pusselkort. Både kort och present på samma gång! Det är lämpligt från 3 år och innehåller ett separat mindre kort där man kan skriva sin hälsning. Levereras med ett vitt kuvert.

Pusslet är 30 bitar.

Storlek: 165 x 165 mm

Från Rachel Ellen Designs

______________________________________________

Rachel Ellen Designs tillverkar gratulationskort och fina klistermärken i en viktoriansk kvarnbyggnad i Nottingham, England. Företaget grundades 1997 när Rachel avslutade sin karriär som professionell balettdansör och började handmåla kort vid köksbordet i lägenheten i London.

Intresset i Rachels unika produkter växte snart och hon flyttade tillbaka till sin hemstad Nottingham där med hjälp av sina föräldrar och make Justin (som också var en professionell balettdansös som hon träffade när hon spelade i Phantom of the Opera) -byggde ut företaget mer och mer.

21 år senare sysselsätter företaget nästan 30 personer och har vunnit en mängd priser genom åren. Rachels charmiga handmålade stil är omedelbart igenkännlig och hennes kreativitet tillsammans med hennes detaljrikedom och kvalitetskänsla har varit viktiga faktorer för att göra företaget till det det är idag.