Påskkort med kuvert - Tuppar och hönor (Fraktfritt)

  • 49 kr

Härligt påskkort med hönor och tuppar och en massa ägg. Ser du att en höna har en krona på huvudet och en tupp har en monokel?På kortet står det Happy Easter.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härligt påskkort med hönor och tuppar och en massa ägg. Ser du att en höna har en krona på huvudet och en tupp har en monokel?

På kortet finns texten Happy Easter och vissa detaljer på kortet är förstärkta med guld för en lyxigare känsla.

Dubbelt kort med blank insida där du kan skriva din hälsning. Det medföljer ett passande kuvert till kortet.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee