PåskKort med kuvert - Påskhälsning (Fraktfritt)

  • 49 kr

Ett fint påskkort med den lilla valpen som är helt fascinerad av den lilla kycklingen och ägget. Påskkort av hög kvalitet med en charmigt handritad bild.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett fint påskkort med den lilla valpen som är helt fascinerad av den lilla kycklingen och ägget. Påskkort av hög kvalitet med en charmigt handritad illustration som hyllar vår kärlek till hundar och glädjen de ger oss.

Kortet är tryckt på akvarellpapper och det medföljer ett vackert naturfärgat kuvert att lägga det i.

Kortet är dubbelt och insidan är tom så att du kan skriva dit din egen hälsning.

Storlek: 150 mm x 150 mm 

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee