Bokmärkeskort med kuvert - Påskmusik (Fraktfritt)

  • 49 kr

Här spelas det upp musik som passar extra bra till påsken. Det här är ett lite speciellt kort. En del av kortet är ett bokmärke. Det medföljer ett kuvert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här spelas det upp musik som passar extra bra till påsken. Vad kan det vara för stycke som spelas?

Det här är ett lite speciellt kort. En del av kortet, som har själva motivet, är utskuret efter motivet och på baksidan finns ett litet hjälpben som gör att du kan ställa upp motivet på en bänk eller hylla. Sen följer det också med ett vitt, dubbelvikt kort med tom insida.

Du kan välja om du vill skriva din hälsning på baksidan av det utskurna motivet eller om du vill lägga det i kortet och skriva din hälsning på det. Du kan också själv klistra fast motivet på kortet om du tycker att det blir finare.

Det medföljer även ett vitt kuvert att skicka hela din hälsning i.  

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee