Magiskt julkort - Tomten och Juleträdet (Fraktfritt)

  • 119 kr

Magiskt, underbart kort som du viker ut. Ingen montering behövs men det här kortet kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Magiskt, underbart kort som du viker ut. Ingen montering behövs men det här kortet kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

När kortet viks upp blir det ett tredimensionellt, laserskuret pop-out-kort som blir en prydnad hemma hos mottagaren och en underbar påminnelse om din lyxiga hälsning.

Kortet levereras platt men mottagaren viker sen ut det. Det här kommer garanterat vara julens mest storslagna kort!

Det här är inte bara ett kort utan kommer vara en fin julprydnad för mottagaren att plocka fram år efter år. Det är lätt att vika ihop kortet igen så det tar ingen plats vid förvaring.

Tomtens magiska juleträd har en sprakande öppen spis med juliga utsmyckningar runt omkring. Alla skogens små vänner lägger sista handen vid dekorationerna så att de alla kan fira en härlig jul tillsammans.

Underbara illustrationer som visar upp den magiska skogsjulen. Julens glädje är kännbar när alla samlas för att fira tillsammans.

Missa inte grävlingen som har tagit tag i tomtens rock!


Kortet har plats för att skriva din egen hälsning på baksidan. Det medföljer också ett lyxigt kuvert.

Kortstorleken är 165 mm x 165 m när den viks platt.

Ge din julhälsning WOW-faktorn för den lyckliga mottagaren av detta fantastiska julkort.

Från Me&McQ

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee