Magiskt julkort - Snurrande tomtesläde (Fraktfritt)

  • 119 kr

Här är ett riktigt fint kort i form av en vacker papperskulptur. Det här kortet snurrar runt och visar allt det vackra från olika håll.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här är ett riktigt fint kort i form av en vacker papperskulptur. Det här kortet snurrar runt och visar allt det vackra från olika håll. Kortet levereras platt och mottagaren fäller enkelt upp kortet. Du kan skriva din hälsning till mottagaren på baksidan av kortet.

Kortet har silverdetaljer för en extra lyxig känsla.

Det här kortet är verkligen något speciellt som mottagaren kanske aldrig har sett förut.

Det medföljer ett passande kuvert till kortet.

Storlek: ca 19 x 17 x 14 cm

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee