Magiskt julkort - Pepparkakshuset (Fraktfritt)

  • 119 kr

Magiskt, underbart kort som du viker ut. Ingen montering behövs men det här kortet kommer verkligen slå mottagaren med häpnad! Här finns ett helt pepparkakshus!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Magiskt, underbart kort som du viker ut. Ingen montering behövs men det här kortet kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Här finns ett helt pepparkakshus med vinklar och vrår. Inne i huset håller julrenen på att pynta och på taket ligger tomten. Men vad är det tomten håller på med? Gör han sig redo att kasta ner julklapparna eller tänker han busa och istället kasta ner snö genom skorstenen?

När kortet viks upp blir det ett tredimensionellt, laserskuret pop-out-kort som blir en prydnad hemma hos mottagaren och en underbar påminnelse om din lyxiga hälsning.

Det medföljer ett litet kort som du kan skriva din hälsning på.

Kortet levereras platt men mottagaren viker sen ut det. Det här kommer garanterat vara julens mest storslagna kort!

Det här är inte bara ett kort utan kommer vara en fin julprydnad för mottagaren att plocka fram år efter år. Det är lätt att vika ihop kortet igen så det tar ingen plats vid förvaring.

Kortstorleken är 165 mm x 165 m när den viks platt.

Ge din julhälsning WOW-faktorn för den lyckliga mottagaren av detta fantastiska julkort.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee