Magiskt julkort - Julklappsutdelning (Fraktfritt)

  • 119 kr

Tomten har fullt upp! Med sin magiska säck ska han hinna besöka alla barn på julafton. På det här kortet är husen och granarna höga, men tomten är ännu längre.

Dela

Tomten har fullt upp! Med sin magiska säck ska han hinna besöka alla barn på julafton. På det här kortet är husen höga, julgranarna är ännu högre men högst av alla reser sig tomten över alltihop. Visst är det praktiskt att ha så långa ben när det är så mycket arbete som måste göras på bara en natt!

De små julälvorna hjälper till genom att läsa på listorna över vem som varit extra snäll och de har även placerat ut färgglada trattar över skortstenarna vilket gör att alla julklapparna åker ner i skorstenarna i flygande fläng!

Ett popupkort som du viker ut och viker upp. 

Ingen montering behövs.

Kortet levereras platt.

Det följer med ett litet kort där du kan skriva din hälsning till mottagaren.

Det följer med ett vitt kuvert som passar till kortet.

Det här är papperskonst när det är som bäst! Ett litet utsökt konstverk som mottagaren kommer vilja plocka fram och ställa på spiselhällen många jular framöver.

Kortet är 15,5 cm x 15,5 cm när det är ihopvikt.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee