Magiskt gratulationskort - Fjärilar och trollsländor (Fraktfritt)

  • 119 kr

Här är ett riktigt fint kort i form av en vacker papperskulptur. Kortet är från serien Pop n Rock vilket innebär att kortet gungar fram och tillbaka.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här är ett riktigt fint kort i form av en vacker papperskulptur. Det här kortet är från serien Pop n Rock vilket innebär att kortet gungar fram och tillbaka om du stöter till det. Mottagaren fäller enkelt upp kortet och du kan skriva din hälsning på baksidan av kortet. Kortet innehåller flera rörliga delar vilka rör sig när kortet gungar fram och tillbaka. 

Det här kortet kommer verkligen få mottagaren att häpna.

Det medföljer ett passande kuvert till kortet.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee