Magiskt gratulationskort - Fågelholken (Fraktfritt)

  • 79 kr

Här sitter det vackra fågelparet utanför sin fina fågelholk. Det här är mer som en kombination av kort och present än enbart ett kort. Kuvert medföljer.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här sitter det vackra fågelparet utanför sin fina fågelholk. Det här är mer som en kombination av kort och present än enbart ett kort. Mottagaren kommer vilja ha kortet framme länge, länge för att hinna titta på det ordentligt.

Kortet levereras platt och är redo att monteras. Det följer med ett litet kort med kuvert där du kan skriva din hälsning. Det följer även med ett band som gör att mottagaren kan hänga upp den vackra fågelholken på önskad plats i hemmet.

Det här kortet kommer få mottagaren att häpna. Det här är den perfekta kombinationen av kort och en liten present som innehåller en hälsning från dig.

Det medföljer ett passande kuvert till fågelholken.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee