Magiska gratulationskort - Vaggvisor (Fraktfritt)

  • 119 kr

Underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen blir något speciellt.

Dela

Underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Kortet levereras platt blir mycket vackert när det viks upp! Det laserskurna kortet är verkligen ett riktigt vackert hantverk. Det är så fint att mottagaren kommer vilja ha det stående som dekoration på en byrå eller hylla och titta på det om och om igen! 

Här finns fullt av motiv från klassiska, engelska barnsånger. Det här måste vara det finaste dopkortet i världen. Eller som ett födelsedagskort till en liten person som ännu inte fyllt år så många gånger.

Kortet blir en mycket vacker liten prydnad på en hylla eller ett skåp.

På baksidan av scenen finns en blank yta där du kan skriva din hälsning till mottagaren.

Kortet är 15,5 cm x 15,5 cm när det är ihopvikt.

Det här är ett färgglatt och vackert gratulationskort med en magisk värld förpackad i ett kuvert.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee