Magiska gratulationskort - Time for tea! (Fraktfritt)

  • 119 kr

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen imponera.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Kortet som levereras platt blir storslaget och mycket speciellt när det viks upp! Det är så fint att mottagaren kommer vilja ha det stående som dekoration på en byrå eller hylla och titta på det om och om igen!

Här kommer den Galne Hattmakaren åkande i en tekanna med alla sina speciella vänner. Underbara detaljer med inspiration från den galna världen i Alice i Underlandet.
Här kommer Hattmakaren med te, tårta och presenter. Den vita kaninen håller ett öga på klockan och Alice deltar lugnt i allt som händer. I vagnen sitter drottningen omgiven av sina lakejer och tjänare som är inget annat än olika spelkort.

Kortet är ca 15x15 cm när det inte är uppvikt och det medföljer ett vitt kuvert som passar till kortet. Det medföljer också ett litet kort där du kan skriva din hälsning till mottagaren.

Det här är ett sprakande gratulationskort med en magisk värld förpackad i ett kuvert. Skicka det till någon som vill få en verklig överraskning!

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee