Magiska gratulationskort - Peter Pan (Fraktfritt)

  • 119 kr

Underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen imponera.

Dela

Underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Kortet levereras platt blir mycket vackert när det viks upp! Det laserskurna kortet är verkligen ett riktigt vackert hantverk. Det är så fint att mottagaren kommer vilja ha det stående som dekoration på en byrå eller hylla och titta på det om och om igen! 

Här kommer Peter Pan och alla hans vänner. Är det kanske på väg till Landet Ingenstans? Här finns även Kapten Krook, Krokodilen Tick Tack och vackra sjöjungfrur. Underbart kort fullt av fantasi och vackra, magiska färger.

Kortet blir en mycket vacker liten prydnad på en hylla eller ett skåp.

På baksidan av scenen finns en blank yta där du kan skriva din hälsning till mottagaren.

Kortet är 15,5 cm x 15,5 cm när det är ihopvikt.

Det här är ett färgglatt och vackert gratulationskort med en magisk värld förpackad i ett kuvert.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee