Magiska gratulationskort - Kalas i Underlandet (Fraktfritt)

  • 99 kr

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Här är Alice i underlandet på tekalas hos den galna Hattmakaren. Ett underbart kort!

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Kortet som levereras platt blir storslaget och mycket speciellt när det viks upp! Det är så fint att mottagaren kommer vilja ha det stående som dekoration på en byrå eller hylla och titta på det om och om igen!

Kom inte försent till Den galna hattmakarens Tea Party! Underbara detaljer med inspiration från den galna världen i Alice i Underlandet.
Här har Hattmakaren kalas med te, tårta och presenter. Den vita kaninen håller ett öga på klockan och Alice deltar fascinerat i allt som händer. Cozmoskatten övervakar allt som sker och Drottningen har hela födelsedagstårtan för sig själv!

Kortet är ca 15x15 cm när det inte är uppvikt och det medföljer ett vitt kuvert som passar till kortet.

Det här är ett sprakande gratulationskort med en magisk värld förpackad i ett kuvert. Skicka det till någon som vill få en verklig överraskning!

Från Me&McQ

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee