Magiska gratulationskort - Fågelburen (Fraktfritt)

  • 99 kr

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs och det här kortet kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Kortet som levereras platt blir storslaget och mycket speciellt när det viks upp! Det är så fint att mottagaren kommer vilja ha det stående som dekoration på en byrå eller hylla och titta på det om och om igen!

En vacker vit fågelbur. Fåglarna har tagit sig ut ur buren och sitter på taket och galleret och ser sig om kring. Det finns även vackra fjärilar som gör scenen helt komplett. 

Kortet är ca 16,5 x16,5 cm när det inte är uppvikt och det medföljer ett vitt kuvert som passar till kortet.

Det här är ett sprakande gratulationskort med en magisk värld förpackad i ett kuvert. Skicka det till någon som vill få en verklig överraskning! Passar lika fint som födelsedagskort som t.ex. bröllopskort.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee