Magiska gratulationskort - Café i väderkvarnen (Fraktfritt)

  • 119 kr

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen imponera.

Dela

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Kortet som levereras platt blir storslaget och mycket speciellt när det viks upp! Det är så fint att mottagaren kommer vilja ha det stående som dekoration på en byrå eller hylla och titta på det om och om igen!

Caféet i den gamla väderkvarnen serverar kaffe, te och godsaker till alla som är sugna på lite fika. Kanske är det här ett perfekt kort att skicka som inbjudan till en fikastund. Eller som ett tackkort för en trevlig fikastund. Eller som en påminnelse om vad vi ska göra nästa gång vi har möjlighet att träffa varandra och sitta ner och prata tillsammans.

Kortet är ca 15x15 cm när det inte är uppvikt och det medföljer ett vitt kuvert som passar till kortet. Det medföljer också ett lite kort där du kan skriva din hälsning.

Det här är ett sprakande kort med en magisk värld förpackad i ett kuvert. Skicka det till någon som vill få en verklig överraskning!

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee