Laserskuret, utvikningsbart kort med kuvert - Kalas i pastell (Fraktfritt)

  • 69 kr

Ett härligt kort med djuren som är här för att fira din födelsedag! Kortet är laserskuret och viks ut till sin dubbla längd. Kuvert medföljer.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett härligt kort med djuren som är här för att fira din födelsedag!

Kortet är laserskuret och du viker ut det till sin dubbla längd.

Vissa detaljer på kortet är i guld för en lyxigare känsla.

Det finns några rader på baksidan av kortet där du kan skriva din hälsning. Det medföljer även ett blank kort där du kan skriva en längre hälsning och bifoga till kortet.

Kortet har ingen text.

Storlek: 12,5 x 17,5 cm

Tillverkad i liten skala på Irland.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee