Fabelskogen - 20 vackra vykort

  • 99 kr

Bakom namnet Yrva finns Ida Ahlgren, en Uppsalabaserad konstnär som arbetar med illustration och form. Poesi, lekfullhet och närvaro.

Bakom namnet Yrva finns Ida Ahlgren, en Uppsalabaserad konstnär som arbetar med illustration och form. Poesi, lekfullhet och närvaro är viktigt för Idas arbete. Men även mötet mellan färg och form, texturer och ytor. Denna exklusiva vykortsbok samlar 20  av Yrvas mest fantasifulla.

Yrva har sin grund i de nordiska skogarna, sagorna och poesin. Här öppnar sig en fabelvärld full av fantasier och händelser. Med en lek mellan form, figurer, mönster, gammalt och nytt vill Yrva skapa vackra föremål som passar både stora och små.  Yrva tror på att alla människor mår bra av att omge sig av vackra ting.
I Yrvas bilder finns ett spännande möte med både det bildligt vackra och också något att fundera över. Att en bild blir mer än bara en bild, det blir ett möte med en annan värld, något att fundera över.

Här finns en vacker liten vykortsbok 20 st ark vackra bilder. Du kan ta ut bilderna och rama upp dem och sätta dem på väggen eller också använder du vykorten och skickar till en kär vän.

Boken är 180 x 130 x 10 mm

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.