Kort med kuvert - Nallen, krya på dig (Fraktfritt)

  • 39 kr

Nämen oj, har den lilla nallen blivit sjuk! Du får ligga i sängen ett tag så ska du se att du snart är på benen igen. Ett fint "krya-på-dig-kort".

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Nämen oj, har den lilla nallen blivit sjuk! Du får ligga i sängen ett tag så ska du se att du snart är på benen igen. Ett fint "krya-på-dig-kort" att skicka till någon som känner sig lite krasslig.

Dubbelt kort utan text med vitt kuvert

Mått: 12,5 x 12,5 cm

Från Pippi & Me

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee