Enkelt konstkort - HjortLemur (Fraktfritt)

  • 29 kr

Här sitter lemurerna tätt, tätt i hornen på sin kompis Hjorten.Kortets papper har en vacker, matt yta och blir ett underbart litet kostverk.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här sitter lemurerna tätt, tätt i hornen på sin kompis Hjorten.

Kortets papper har en vacker, matt yta och blir ett underbart litet kostverk om du sätter en ram runt det. Eller skicka kortet till någon du tycker mycket om eftersom detta är ett mycket speciellt och förtrollat kort!

Kortet kommer utan kuvert.

Storlek: A6

Från: RedmerHoekstraArt

Konstnären heter Redmer Hoekstra. Korten finns i begränsad upplaga och är speciellt utvalda av Mr Humblebee.

_________________________________

Redmer Hoekstra är en holländsk bildkonstnär och illustratör. "Jag har alltid älskat det okända, fantasier och dagdrömmar. Som barn hade jag en massa olika teorier kring hur världen fungerade och jag lyckades återuppväcka detta på konstskolan och föra över mina funderingar i mina teckningar.
Jag hittar ofta nya kombinationer som blir överraskande, konstiga och roliga men också med en speciell typ av logik, i en fantastisk och surrealistisk värld.
Jag inspireras mycket av att åka tåg eller vara ute på vägarna. Där kan mitt sinne flyga iväg över landskapet och skapa nya kopplingar mellan sakerna jag ser. Jag har en filosofisk syn både på världen och på mig själv. Vem är jag? Hur är min verklighet och i vilken utsträckning bestämmer jag hur det ser ut? Jag skapar pennskisser på papper. Genom skuggning skapar jag ljus och utrymme, som ger liv till teckningen. Det är viktigt att göra teckningarna så realistiska som möjligt. Detta är ett mödosam arbeta och jag använder en ganska traditionell teknik i mina konstverk. 
En teckning tar i genomsnitt 32 till 40 timmar att fullborda.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee