Enkelt konstkort - Björnen i fönstret (Fraktfritt)

  • 29 kr

Fint kort av björnen som tittar ut genom sitt fönster. Kortet har underbart milda men härliga färger.Kortets papper har en vacker, matt yta och blir ett underba

Fint kort av björnen som tittar ut genom sitt fönster. Kortet har underbart milda men härliga färger.Kortets papper har en vacker, matt yta och blir ett underbart litet kostverk om du sätter en ram runt det. Eller skicka kortet till någon du tycker mycket om eftersom detta är ett mycket speciellt och förtrollat kort!

Kortet är ett vykort och kommer utan kuvert.

Storlek: Vykortsstorlek, 15 x 10,5 cm

Från: Lea Vervoort

Konstnären heter Lea Vervoort. Korten finns i begränsad upplaga och är speciellt utvalda av Mr Humblebee.

_________________________________

Lea tycker att världen är vackrare och mer mystisk än de flesta av oss. Hon arbetar som frilansillustratör och magin och mystiken finns ständigt med henne.. Hon lägger mycket arbete bakom sina  illustrationer som är fulla av fantasi och underbara färger och hennes bilder innehåller alltid en touch av magi.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee