Utvikbart julkort med kuvert - Tomten och granen (Fraktfritt)

  • 49 kr

Ett vackert utstansat och präglat nostalgiskt julkort med tomten som bär på julklappar och julgran. Ett vackert och speciellt julkort med vintagekänsla.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett vackert utstansat och präglat nostalgiskt julkort med tomten som bär på julklappar och julgran.

Ett speciellt julkort med vintagekänsla och ett äldre motiv. Du viker upp tomten så kan han stå själv utan att luta sig mot något. En fin hälsning som kommer synas bland de vanliga, platta julkorten.

Kortet har en blank baksida där du kan skiva din hälsning. 

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Kortet är ca 12,5 x 17,8 cm.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee