Papperslykta att skicka i kuvert - Nostalgi (Fraktfritt)

  • 69 kr

Här finns en söt liten papperslykta som du kan skicka till en vän. På så sätt blir detta både en hälsning och en present. Kuvert och kort att ingår också.

Dela

Här finns en söt liten papperslykta som du kan skicka till en vän. På så sätt blir detta både en hälsning och en present. Kuvert och kort att skriva hälsningen på medföljer till lyktan.

Här är lyktan som väcker minnen från svunna tider. Här finns nostalgiska motiv och härligt milda och fina färger med vinter- och julbilder.

Den lilla bordslyktan av genomskinligt papper skapar en fin känsla och du kan sätta ett litet konstgjort värmeljus i den, så lyser den upp fint på kvällen. Enbart konstgjorda ljus får sättas i lyktan eftersom den lätt tar eld.

Det medföljer ett kuvert och ett vykort med samma motiv där du kan skriva din hälsning till mottagaren.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee