Lyxigt julkort - Snöbär (Fraktfritt)

  • 49 kr

Härligt julkort med vackra, milda färger och mörk bakgrund. Kortet har gulddetaljer på framsidan. Motivet står ut från pappret vilket gör det extra vackert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härligt julkort med vackra, milda färger och mörk bakgrund. Kortet har gulddetaljer på framsidan. Motivet står ut från pappret vilket gör att motivet blir extra levande och vackert. Det står Merry Christmas på kortet.

Kortet är dubbelvikt och inuti kortet kan du skriva din egen hälsning.

Det medföljer ett passande kuvert till kortet.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee