Lyxigt julkort - Frostens träd (Fraktfritt)

  • 49 kr

Härligt julkort med vackra, milda färger. Kortet har gulddetaljer på framsidan. Vissa delar av motivet buktar ut från pappret vilket gör kortet levande.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härligt julkort med vackra, milda färger. Kortet har gulddetaljer på framsidan. Vissa delar av motivet buktar ut från pappret vilket gör att motivet blir extra levande och vackert. Många detaljer i kortet är också förgyllda. Med sirlig text står det "Season's Greetings".

Kortet är dubbelvikt och inuti kortet kan du skriva din egen hälsning.

Det medföljer ett passande kuvert till kortet.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee