Litet kort med kuvert - Pepparkakshjärtan (Fraktfritt)

  • 19 kr

Här kommer tomten med en stor korg full av pepparkakshjärtan. Kortet är i mindre format och passar fint i blomsterbuketten eller på en present.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här kommer tomten med en stor korg full av pepparkakshjärtan.

Kortet är i mindre format och passar fint i blomsterbuketten eller på en present. Kanske passar det bra på en julklapp? Det är ju litet som ett julkort i miniatyr.

Storlek ca 7,00 x 8,40 cm

Dubbelt litet kort. Kuvert medföljer. Det står ingen text i kortet så du kan själv formulera din hälsning.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee