Litet julkort med kuvert - Klappar upp till övervåningen (Fraktfritt)

  • 19 kr

Fint mini-julkort med julklapparna som är så många att de räcker upp till andra våningen. Perfekt för att sätta på en julklapp eller i en bukett med blommor.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Fint mini-julkort med julklapparna som är så många att de räcker upp till andra våningen. Perfekt för att sätta på en julklapp eller i en bukett med julblommor. Många av detaljerna i motivet är förhöjda och förstärkta med silver för en lyxigare känsla.

Det följer med ett litet kuvert som du kan stoppa kortet i.

Storlek: 7,0x8,9cm

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee