Kort med kuvert - Tomten vid skyltfönstret (Fraktfritt)

  • 39 kr

Härligt dubbelvikt kort med jultomten som tittar in genom skyltfönstret på alla sötsaker som finns där innanför. Vackra illustration av Silke Leffler.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härligt dubbelvikt julkort med jultomten som tittar in genom skyltfönstret på alla sötsaker som finns där innanför. Vackra illustration av Silke Leffler.

Kortet levereras med ett matchande kuvert och har plats inuti för valfri julhälsning.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee