Kort med kuvert - Guld - Julgransstrumpan (Fraktfritt)

  • 39 kr

Här sitter den lilla tomten i en strumpa full av godsaker. Här hänger han mitt granen och trivs med livet. Vissa detaljer i motivet är förstärkta med guld.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här sitter den lilla tomten i en strumpa full av godsaker. Här hänger han mitt granen och trivs med livet. Vissa detaljer i motivet är förstärkta med guld för en extra lyxig känsla. Det står Merry Christmas med guldbokstäver över motivet.

Konstnär: Silke Leffler

Kortet är dubbelt med tom insida där du kan skriva din hälsning.

Det medföljer ett kuvert som matchar motivet

Storlek: 11,5 x 16,5

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee