Julkort med kuvert - Tomtemaskinen (Fraktfritt)

  • 49 kr

Härligt kort med tomten och pingvinerna som tillverkar leksaker med hjälp av barnens önskelistor och den magiska Tomtemaskinen. Vissa detaljer är i guld.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härligt kort med tomten och pingvinerna som tillverkar leksaker med hjälp av barnens önskelistor och den magiska Tomtemaskinen.

Vissa detaljer på kortet är förstärkta med guld för en extra lyxig känsla.

På kortet finns texten " Merry Christmas".

I kortet finns texten "A day filled with excitement and lots of fun things in it, It's hoped will make this Christmas happy every minute. HAVE LOTS OF FUN".

Storlek ca 15x23 cm.

Det medföljer ett passande kuvert till kortet.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee