Enkelt julkort - I'll be home for Christmas (Fraktfritt)

  • 19 kr

Fint litet kort med den lilla bilen som gör allt för att hinna hem till jul, lastad med paket till alla nära och kära. Kortet är extra lyxigt med rundade hörn.

Dela

Fint litet kort med den lilla bilen som gör allt för att hinna hem till jul, lastad med paket till alla nära och kära. Kortet är lite extra lyxigt eftersom det har rundade hörn.

Ovanför bilden står det Merry Christmas med snirkliga bokstäver.

Vykortsstorlek och tryckt på vackert. matt papper.

Enkelt kort med plats för adress och frimärke på baksidan. Inget kuvert medföljer.

Välj själv om du vill skicka det till någon eller behålla det själv och rama in det som en tavla.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

______________________


PaperDream - I still believe, är ett litet företag med säte i Sverige. PaperDream samarbetar med konstnärer över hela världen men utbudet av de egendesignade varorna växer stadigt för varje år. PaperDream vill ta tillvara allt det vackra som kan göras av papper. Gratulationskort kan sprida glädje till så många.
Designen och lagerhållningen finns i Sverige och tillverkningen sker i liten skala, inom Europa.