Enkelt julkort - Den magiska julgranen (Fraktfritt)

  • 16 kr

Underbart vykort med den enorma julgranen som skapar stor magi åt kortet. Kortet är lite extra fint eftersom det har rundade hörn. Vykortsstorlek.

Dela

Underbart vykort med den enorma julgranen som skapar stor magi åt kortet. Kortet är lite extra fint eftersom det har rundade hörn.

Vykortsstorlek och tryckt lite tunnare papper än ett vanligt vykort, men pappret är väldigt hållbart och kortet fungerar fint att skicka som ett vanligt vykort

Enkelt kort med plats för adress och frimärke på baksidan. Inget kuvert medföljer.

Välj själv om du vill skicka det till någon eller behålla det själv och rama in det som en tavla.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

______________________


PaperDream - I still believe, är ett litet företag med säte i Sverige. PaperDream samarbetar med konstnärer över hela världen men utbudet av de egendesignade varorna växer stadigt för varje år. PaperDream vill ta tillvara allt det vackra som kan göras av papper. Gratulationskort kan sprida glädje till så många.
Designen och lagerhållningen finns i Sverige och tillverkningen sker i liten skala, inom Europa.