Konfettikort - Tomten vid skorstenen (Fraktfritt)

  • 69 kr

Här finns ett fint och speciellt kort. Kortet är handgjort och har liknande teknik som en snöglob där snöflingorna (i form av papperskonfetti) virvlar runt.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här finns ett fint, handgjort och speciellt kort.

Kortet är handgjort och har liknande teknik som en snöglob där snöflingorna (i form av papperskonfetti) virvlar runt när du skakar på kortet.

På kortet finns texten "Ho Ho Ho". I kortet finns texten "Merry Christmas and Happy New Year".

Storlek: 130 x 130 mm

Det följer med ett passande kuvert till kortet.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee