Julkort med kuvert - Julkort (Fraktfritt)

  • 49 kr

Här är ett fint och stämningsfullt julkort med brevlådan som väntar på att fyllas med julönskningar till nära och kära. På brevlådan sitter den lilla fågeln.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här är ett fint och stämningsfullt julkort med brevlådan som väntar på att fyllas med julönskningar till nära och kära. På brevlådan sitter den lilla fågeln med en kvist i munnen. Vissa detaljer på kortet är förstärkta med guld för en lyxigare känsla.

På kortet står det "Merry Christmas" och i kortet finns texten "Wishing you a wonderful Christmas and New Year".

Ett passande, guldigt, kuvert medföljer till kortet.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee