Enkelt kort - Igelkottar under prickig flugsvamp

  • 19 kr

Här kommer ett kort med  rart motiv. En prickig flugsvamp vet vi alla ska lämnas ifred. Den ska ju tjäna som parasoll åt skogens alla små djur! Här har tre

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här kommer ett kort med  rart motiv. En prickig flugsvamp vet vi alla ska lämnas ifred. Den ska ju tjäna som parasoll åt skogens alla små djur! Här har tre små igelkottsvänner samlats för att språka i godan ro. Väl skyddade från både regn och stark sol. 

Roligt och gulligt kort att skicka till någon du vill språka med, men kanske inte kan just nu! 

En fin liten hälsning värmer gott i själen! 

Konstnären heter Sarah Battle.

Inget kuvert medföljer.

Enkelt kort i vykortsstorlek.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee