Enkelt kort- Flyga med håven (Fraktfritt)

  • 19 kr

Sagolikt och suggestivt kort. I den här drömska parallella världen kan allt hända. Är du ute med håven kan alla möjliga fiskar, fåglar och feer hamna i den. Kor

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Sagolikt och suggestivt kort. I den här drömska parallella världen kan allt hända. Är du ute med håven kan alla möjliga fiskar, fåglar och feer hamna i den. Kortet är målat i mjuka färger och med  fantasifullt öga av konstnären Kinga Britschgi. 

Skicka som hälsning till någon du tänker på eller rama in motivet och ha som ett konstverk hemma.

Enkelt kort i vykortstorlek utan kuvert.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee