Enkelt Panoramakort - Belle & Boo - Luftballong (Fraktfritt)

  • 29 kr

Fantastiskt fint panoramakort med härliga retrofärger. Här åker Belle & den lilla kaninen Boo högt upp i luften i sin vackra luftballong.

Dela

Fantastiskt fint panoramakort med härliga retrofärger. 

Här åker Belle & den lilla kaninen Boo högt upp i luften i sin vackra luftballong. Vännerna följer dem som ett pärlband.

Kortet är 21 x 10,5 cm.

Enkelt kort med plats för adress och frimärke på baksidan.

Det fina kortet har en vit ram runt motivet och en matt finish.

Från: Belle & Boo

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

____________________________________

En dag ropade den lilla flickan Belle på sin kanin Boo och de hoppade in på en boksida och började sina äventyr tillsammans. Sedan dess har de förtrollat föräldrar, morföräldrar och barn med alla sina fina berättelser.
Genom den illustrerade världen, full av oskuldsfull charm, påminner oss vännerna om friheten och fantasin som vi upplevde i vår egen barndom, långt bort från dagens surfplattor och TV-skärmar.
Det är en värld där fantasin inte har några gränser, där barn uppmuntras att utforska och leka. En värld där barn kan vara barn.
Så välkommen till World of Belle and Boo, kom in. Det är dags för dina äventyr att börja ...