Enkelt Kort - Svängig krokodil (Fraktfritt)

  • 19 kr

Enkelt och roligt kort med en krokodil det svänger om! Krokodilen bjuder både på maraccas och hatten av. Skicka som en käck hälsning eller gratulationskort. Ell

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Enkelt och roligt kort med en krokodil det svänger om! Krokodilen bjuder både på maraccas och hatten av. Skicka som en käck hälsning eller gratulationskort. Eller varför inte rama in kortet och ha hemma att bara bli glad av! 

Kortet är illustrerat av Darling Clementine och är 100 % återvunnet material. 

Enkelt vykort med plats för adress och frimärke på baksidan.

Motivet är från 1973.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee