Enkelt Kort med gulddetaljer- Björnens, ekorren och harens grattis (Fraktfritt)

  • 29 kr

Härligt kort med björnen och haren som önskar mottagaren grattis på födelsedagen. Detaljer på kortet är beklädda med guld vilket gör kortet extra lyxigt.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Härligt kort med björnen, ekorren och haren som önskar mottagaren grattis på födelsedagen. Detaljer på kortet är beklädda med guld vilket gör kortet extra lyxigt. 

Kortet är av vykortsstorlek med rundade hörn för en härligare känsla.

Enkelt kort med plats för adress och frimärke på baksidan. Inget kuvert medföljer.

Om du inte vill skicka iväg kortet kan du alltid rama in det till en fin tavla.

Här hittar du fler produkter i serien Möt våren i Paris.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee